PO

TivoliVredenburg

Met vijf unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen onder één dak, is TivoliVredenburg het huis van en voor iedereen.  Ze biedt een podium aan alle muzikale werelden: klassiek, pop, dance, jazz, familie en alles ertussen. Daarmee is TivoliVredenburg uniek in de wereld.

 

Iedereen die naar school gaat, kan met zijn of haar klas bij ons (school)concerten meemaken en beleven.

Primair onderwijs
We hebben een breed aanbod aan schoolconcerten voor elk schooljaar uit het primair onderwijs. De concerten vinden onder schooltijd plaats in een van onze zalen. Om te zorgen dat alle leerlingen optimaal kunnen genieten van hun muzikale TivoliVredenburg-avontuur wordt bij alle concerten lesmateriaal geleverd, waarmee op school het bezoek aan TivoliVredenburg goed voorbereid kan worden.

Voortgezet onderwijs
Ons aanbod voor middelbare scholen is er op gericht om jongeren – voor wie het in veel gevallen niet vanzelfsprekend is om concerten te bezoeken – een levende muziek ervaring te bieden. Scholen kunnen zich aanmelden voor ons terugkerende programma World Wide Music: een programma van 1,5 uur waarbij onderbouwleerlingen drie mini-concerten van bekende wereldmuziekartiesten bijwonen, in verschillende zalen van TivoliVredenburg.

Hiernaast bieden we een selectie van concerten aan die in overleg met groepskorting kunnen worden bezocht. De concertreeksen Pieces of Tomorrow of Maestro Jules Onthult zijn bij uitstek geschikt voor een jonge doelgroep.

 

Informatie

Hoofdvestiging
Vredenburgkade 11 - 3511 WC Utrecht
Telefoonnummer
030 76 06 77
Toegankelijkheid
Lift aanwezig, Rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.