PO

HADAS

HADAS is een zelfstandige onderneming voor ontwerp en beeldende kunst. HADAS ontwikkelt en verzorgt kunsteducatie voor scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. HADAS biedt zowel bestaande lespakketten als kunstlessen op maat.

Ieder project kan uitgevoerd worden in de minimale vorm van een les van twee uur à 140 euro, maar ook in de vorm van een langere lessenreeks. Ook inhoudelijk kan het project aangepast worden aan de specifieke wensen van de school.  

HADAS werkt vanuit de visie dat kunst de ogen opent voor het bijzondere in de wereld. Elk thema, verschijnsel of object in de wereld kan uitgangspunt zijn om iets bijzonders te maken. Kunst leert je met andere ogen naar de wereld te kijken, brengt je nieuwe perspectieven, en leert je open te staan voor je omgeving.

De lessen beeldende kunst die HADAS biedt, dagen de zintuigen van kinderen uit: ze laten ze bewegen, luisteren, kijken, aanraken, spreken. Ze experimenteren met allerlei manieren van uitdrukken. De kunstlessen van HADAS laten hen ervaren wie ze zijn in relatie tot andere mensen, dingen en dieren in de wereld. Het maken staat in de lessen voorop, met diverse materialen en technieken – van tekening tot ruimtelijk beeld.

Informatie

Hoofdvestiging
Nijverheidsweg 6 - 3534 AM Utrecht
Telefoonnummer
06 42 42 07 98
Foto/video credit
Alle foto's en video zijn gemaakt door HADAS

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte met onze updates

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor