PO
VO

De Maakruimte

Stichting De Maakruimte ontwerpt, ontwikkelt en produceert creatieve en innovatieve projecten. Wij zetten mensen, organisaties en de samenleving in beweging door te doen. Dit doet de Maakruimte door te experimenteren, te doen en te onderzoeken.

Stichting De Maakruimte is de verbinder tussen verschillende domeinen: welzijn, onderwijs, kunst, cultuur en ondernemers. Als organisatie beweegt de Maakruimte zich in verschillende disciplines en brengt verbindingen, ontmoetingen en cross-overs tot stand. Dit doen we door te experimenteren, te doen en te onderzoeken. De Maakruimte bestaat uit een team van specialisten uit het onderwijs, onderzoek, welzijn, kunst, cultuur, ondernemers en heeft een groot netwerk van makers. De Maakruimte biedt jonge mensen ruimte om zich te ontplooien, creativiteit staat daarbij altijd centraal.

De Maakruimte bevindt zich in De Havenloods. De Havenloods is een creatieve broedplaats, vol met echte makers. De Havenloods is gevestigd in het Werkspoorgebied: een stadsdeel volop in ontwikkeling waar ruimte is voor experiment.

Projecten bij De Maakruimte zijn altijd maatwerk. Door goed te luisteren ontwikkelen we producten en trajecten op maat, naar behoefte van de school.

Informatie

Openingstijden
Ma t/m vr: openings- en ontvangsttijden zijn in overleg.
Hoofdvestiging
Nijverheidsweg 6 - 3534 AM Utrecht
Telefoonnummer
06 27 02 16 16
Toegankelijkheid
Deels rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig
Foto/video credit
Headerfoto: Guillaume Versteeg, Foto 1: Guillaume Versteeg

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.