Muziek Voor Ieder Kind

Muziek Voor Ieder Kind wil zoveel mogelijk kinderen en leerkrachten in Utrecht muziek laten beleven. Muziek geeft mensen de kans dichterbij hun eigen emoties en gevoelens te komen en zo hun empathisch vermogen te vergroten. Met ons muziekonderwijs laten we talenten tot bloei komen en willen wij kinderen en leerkrachten zelfvertrouwen meegeven en hun creativiteit en fantasie voeden. Muziek verbindt, leert je samenwerken en zorgt vooral voor veel plezier!

Voor kinderen én leerkrachten
Muziek voor Ieder Kind is er niet alleen voor ieder kind, maar ook voor juffen en meesters! Met onze lessen en workshops verzorgen wij een regelrechte muziekboost op jullie school, eventueel aansluitend bij een schoolbreed thema.

Leerlijn muziek
Wil je als school ervoor zorgen dat er op structurele basis goed muziekonderwijs gegeven wordt. Of dat muziek geïntegreerd wordt in jullie onderwijs? Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van een lange leerlijn muziek, die wij met veel plezier naar de wensen en onderwijsvisie van de school vertalen.

Op alle activiteiten van Muziek voor Ieder Kind zijn de Algemene Voorwaarden van Muziek voor Ieder Kind van toepassing.

Informatie

Openingstijden
Ma t/m vr: 8:30 - 16:30 uur
Hoofdvestiging
Bouwstraat 55 - 3572 SP Utrecht
Telefoonnummer
06 23 77 78 85

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.