PO
VO

Jeugdtheater aan het Kanaal

Sinds 2018 programmeert Jeugdtheater aan het Kanaal maandelijks voorstellingen op de culturele broedplaats Kanaal30. Daarnaast maakt ons huisgezelschap elk jaar een professionele jeugdtheatervoorstelling voor het primair onderwijs. Scholen kunnen deze voorstellingen bij ons in het theater bezoeken, of boeken voor op school.

Bij Jeugdtheater aan het kanaal kun je op zondagen een professionele jeugdtheatervoorstelling bezoeken. Daarnaast organiseren we ook actieve culturele programma’s. Elk jaar maken we met ons huisgezelschap Meer Opslag een professionele jeugdtheatervoorstelling op onze broedplaats en daar nodigen we altijd een klas van een school uit Utrecht bij uit om actief mee te komen maken (zie video).

Vanaf september 2023 zijn er voor scholen in Utrecht twee nieuwe producties te bezoeken bij ons in het theater: Broer X (10+) en Mee met de dierenambulance (5+). Deze voorstellingen kunnen ook worden geboekt voor op school.

Informatie

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Hoofdvestiging
Kanaalweg 30 - 3526 KM Utrecht
Telefoonnummer
030-2941419
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig, Toegankelijk voor slechtzienden, Toegankelijk voor slechthorenden
CJP Cultuurkaart
Acceptant van de CJP Cultuurkaart.
Foto/video credit
Headerfoto: Moon Saris Foto 1: Ramon Tellis voorstelling op zondag Foto 2: Flyer mee met de dierenambulance door Studio Vrijdag Foto 3: Moon Saris Broer X Foto 4: Moon Saris Mee met de dierenambulance Foto 5: Moon Saris Mee met de dierenambulance Foto 6: Petra van der Werff knutselen op zondag Illustratie 7: Martijn van der Linden Video: Tellis Media

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte met onze updates

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor