PO
VO

Het Filiaal theatermakers

Wij zijn hèt Utrechts jeugdtheatergezelschap dat voorstellingen maakt voor families. Wij spelen nationaal en internationaal in theaters en op scholen. We laten niet alleen zien wàt we maken, maar ook hoe we het maken. Die transparantie prikkelt de verbeeldingskracht.

Het Filiaal theatermakers is hèt Utrechts jeugdtheatergezelschap. We zijn denkers, onderzoekers, beeldbouwers, musici en bovenal makers van theater! Met onze voorstellingen willen we jong en oud raken in hart en ziel. We geven ruimte voor verbeelding, zodat je meer ziet, dan alleen je eigen werkelijkheid.
We laten niet alleen zien wàt we maken, maar ook hoe we het maken. Die transparantie prikkelt de verbeeldingskracht. Dat doen we interdisciplinair met spel, (live)muziek en zang, poppen, objecten en (live video) beeld. We spelen in theaters en voor de kleinsten ook op school. We reizen nationaal en internationaal, van Groningen tot Goes en van Sydney tot Shanghai.

Kunsteducatie
Rond elke voorstelling wordt met grote zorg en aandacht omlijstend lesmateriaal voor het basisonderwijs ontwikkeld. Niet alleen ter voorbereiding op een theaterervaring, maar ook om kinderen te verleiden buiten de lijnen te denken en ze te stimuleren om op een andere manier naar de wereld te kijken.

Informatie

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur.
Hoofdvestiging
Kapelweg 7 - 3566 MK Utrecht
Telefoonnummer
030 27 34 956
Toegankelijkheid
Deels rolstoeltoegankelijk
Algemene Voorwaarden
Op alle activiteiten van Het Filiaal theatermakers zijn de Algemene Voorwaarden van Het Filiaal theatermakers van toepassing
Foto/video credit
Studio Tomis

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.