PO
VO

De Grote Sprong

De Grote Spong bestaat uit Lis de Kort en Bas Klemann. Zij kennen elkaar van Theatergroep PlayBack, waarmee zij in meer dan twaalf jaar ruim 1500 voorstellingen hebben gespeeld voor jongeren en/of hun ouders. Naast het spelen van theater voor jongeren, zijn Lis en Bas gespreksleider, waarmee ze een brug slaan tussen de personages en het publiek.

De Grote Spong is een (interactieve) theatervoorstelling voor leerlingen mét hun ouders.

Voor zowel kinderen als ouders verandert er veel als ze naar de middelbare school gaan. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste. En op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en zijn identiteit. Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait? De Grote Sprong is een spoedcursus in het omgaan met deze veranderingen.

Lis en Bas spelen naast De Grote Sprong nog in jongerenvoorstellingen en ouderavonden van Theatergroep PlayBack, zijn acteur bij Theater Oortwolk (jeugdtheater), geven een interactief theatrale invulling aan ouderavonden van Jellinek Preventie (alcohol en andere drugs), werken als trainingsacteur voor zowel het bedrijfsleven als non-profit organisaties en zijn altijd te porren voor maatwerk.

Informatie

Hoofdvestiging
Jan van Scorelstraat 116 - 3583 CT Utrecht
Telefoonnummer
06 41 39 01 45
Foto/video credit
Theatergroep PlayBack

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.