PRO

Teamtraining Creativiteit als motor

Aanbieder: Podiumbeesten
Op school
Hele jaar

Super energie vandaag tijdens de middag ‘Creativiteit als Motor’.

De creativiteit is ‘aan’ en dat is de drijvende kracht achter het thematische vakoverstijgende leren waar deze school aan werkt. Het ondersteunt hen om een rijke leeromgeving op te bouwen.

In een middagprogramma maakte het leerkrachten team een ronde langs 7 eilanden. Elk eiland prikkelde de creativiteit vanuit een andere invalshoek en zette aan tot maken.

Zo kom je er al doende achter welke kunstdiscipline of aanpak jouw creativiteit het meest aanspreekt. Het plezier dat je ervaart wanneer je je ideeën of gevoelens mag uitten in de taal die bij je past.

Zo is het ook voor kinderen. Ons credo is om leerlingen op de basisschool met een breed scala aan ervaringen kennis te laten maken. Zo komen zij achter hun talenten en krijgen ze inzicht in hun eigen creatieve proces.

Dat is een simpel idee. Maar als je het als leerkracht zelf ervaart, heeft het ook betekenis, en geef je het handen en voeten in de klas.

Dit aanbod maakten we speciaal voor een school en kan opnieuw uitgevoerd worden. Heb je een ander thema of idee, neem dan contact op.

Leerdoelen

  • Je ziet en onderzoekt de fases van het creatief proces.
  • Je ontdekt hoe het creatief proces terugkomt in opdrachten in dans, muziek, theater, taal, beeldende kunst en andere kunstuitingen.
  • Je maakt een reis door verschillende creatieve opdrachten en (her-)ontdekt jouw eigen creatieve vuurtje.
  • Je ervaart de creatieve talenten van jouw collega's.

Extra informatie

We geven een prijs indicatie. De prijs wordt voor jouw school, op basis van maatwerk, in overleg bepaald. Zo kunnen we aanbod langer, korter of vanuit een andere invalshoek maken, zodat het past bij de school.

Bewaar of deel deze activiteit
Bewaard
Soort
Workshop
Periode
Hele jaar
Prijs
€450 per activiteit
Locatie(s)
op school
Aanbieder
Podiumbeesten

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.