PRO

Teamtraining Creativiteit als motor

Aanbieder: Podiumbeesten
Op school
90 m
Hele jaar

Podiumbeesten biedt maatwerk. Onze projecten kunnen we volledig afstemmen op de wensen van de school. Hieronder beschrijven we een voorbeeld van hoe we dit project op een school hebben uitgevoerd. 

Super energie vandaag tijdens de middag ‘Creativiteit als Motor’. De creativiteit is ‘aan’ en dat is de drijvende kracht achter het thematische vakoverstijgende leren waar deze school aan werkt. Het ondersteunt hen om een rijke leeromgeving op te bouwen.

In een middagprogramma maakte het leerkrachten-team een ronde langs 7 eilanden. Elk eiland prikkelde de creativiteit vanuit een andere invalshoek en zette aan tot maken.

Zo kom je er al doende achter welke kunstdiscipline of aanpak jouw creativiteit het meest aanspreekt. Het plezier dat je ervaart wanneer je je ideeën of gevoelens mag uiten in de taal die bij je past.

Zo is het ook voor leerlingen. Ons credo is om leerlingen op de basisschool met een breed scala aan ervaringen kennis te laten maken. Zo komen zij achter hun talenten en krijgen ze inzicht in hun eigen creatieve proces.

Dat is een simpel idee. Maar als je het als leerkracht zelf ervaart, heeft het ook betekenis, en geef je het handen en voeten in de klas.

Dit aanbod maakten we speciaal voor een school en kan opnieuw uitgevoerd worden. Heb je een ander thema of idee, neem dan contact op.

Extra informatie

De prijs wordt voor jouw school in overleg bepaald. Zo kunnen we aanbod langer, korter of vanuit een andere invalshoek maken, zodat het past bij de school.

Deel of print je favorieten of exporteer ze naar het plansysteem om in te schrijven.
Duur
90 minuten
Soort
Workshop
Periode
Hele jaar
Beschikbare dagen en tijden
Maandag t/m vrijdag
Prijs
€450 per project (prijsindicatie)
Locatie(s)
Op school
Aanbieder
Podiumbeesten

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.