PO
VO

Theaterschool Utrecht

Theaterschool Utrecht geeft iedereen de kans om theater te maken in een professionele omgeving en is er voor, van en met de stad. Theaterschool Utrecht verleidt jong en oud om zichzelf te ontdekken en zich te ontwikkelen door bezig te zijn met theater. Voor de een is dat ontdekken hoe je plezier kan halen uit theater en voor de ander is dat het ontwikkelen van talent. Daarom bieden we een prikkelend aanbod met vele trajecten en brede leerlijnen. Voor een breed scala aan theaterlessen ben je bij Theaterschool Utrecht aan het juiste adres! Theaterschool Utrecht biedt op scholen theaterworkshops door een team van ervaren docenten.

Bij Theaterschool Utrecht hebben we veel ervaring met theaterlessen aan kinderen. We bedienen meer dan 1800 cursisten en we hebben veel professionele docenten in huis. Kinderen en jongeren gaan spelenderwijs aan de slag met theater en maken kennis met acteren, presenteren en produceren. Samen ontdekken dat in je fantasie alles mogelijk is en je grenzen verleggen. Met elkaar, in een veilige omgeving, werken aan je zelfvertrouwen. Plezier staat voorop! Onze expertise binnen amateurkunsteducatie willen we graag ook inzetten binnen het onderwijs. Theater is magisch! Zo willen we een brug slaan voor kinderen en jongeren die enthousiast zijn en hun talenten verder willen ontwikkelen na schooltijd.

We hebben verschillende workshops voor primair en voortgezet onderwijs.

Daarnaast hebben we op het Domplein een professionele Theaterzaal beschikbaar. Daar hebben we ook de mogelijkheid om groep 8 musicals te programmeren. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie

Openingstijden
Ma t/m vr: 8.30 - 23.00 uur
Hoofdvestiging
Domplein 4 - 3512 JC Utrecht
Telefoonnummer
030 237 81 23
Toegankelijkheid
Lift aanwezig, Deels rolstoeltoegankelijk, Rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig, Toegankelijk voor slechtzienden, Toegankelijk voor slechthorenden
Algemene Voorwaarden
Op alle activiteiten van Theaterschool Utrecht zijn de Algemene Voorwaarden van Theaterschool Utrecht van toepassing
Foto/video credit
Headerfoto: [Wessel Spoelder], Foto 1: [Wessel Spoelder], Video: [Editie M].

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.