PO

Festival Tweetakt

Festival Tweetakt in Utrecht is een jaarlijks kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma. Tweetakt is uitgegroeid tot een internationaal kunstenfestival.

Tweetakt gunt iedereen zijn eigen kunstervaring. Maakt niet uit hoe jong je bent of hoe vaak je al in aanraking bent geweest met cultuur.
Op Tweetakt zie je het meest opwindende van wat er momenteel gebeurt op het gebied van eigentijdse (podium)kunst voor jonge mensen. Je ziet bijvoorbeeld nieuwe producties of succesnummers op herhaling van bekende gezelschappen, zoals Theater Artemis of Studio ORKA. Dit kan je allemaal bewonderen op verschillende plekken door de stad en op Fort Ruigenhoek in Groenekan. Vaste prik in het theaterprogramma is een voorstelling van studenten van de HKU. Dé kans op het nieuwe talent waar iedereen straks over praat nu al te zien schitteren! Elk programmaonderdeel is een belevenis! En daar heb je geen voorkennis of kunstervaring voor nodig.

Daarnaast maken via ons educatieprogramma jaarlijks 7000 kinderen en jongeren kennis met kunst en theater. Tweetakt biedt hen daarbij verschillende tools om een eigen kijk op kunst en cultuur te ontwikkelen. Het educatie aanbod is terug te vinden in elke discipline. Voor primair, voortgezet en hoger onderwijs. 

Informatie

Hoofdvestiging
Grave van Solmsstraat 2 - 3515 EN Utrecht
Telefoonnummer
030 71 16 642
Toegankelijkheid
Deels rolstoeltoegankelijk
Foto/video credit
Foto's gemaakt door Tweetakt, in beheer van Tweetakt.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.