PO

Creëer en Leer

Creativiteit voor iedereen! Dat is de missie van Creëer en Leer. Want creativiteit is te leren, net zoals taal en rekenen. Het team van Creëer en Leer ontwikkelt daartoe uitdagend onderwijsmateriaal in de kunstvakken, stimulerende spelletjes, inspirerende trainingen en professionele coaching.

Kies je voor Creëer en Leer, dan kies je voor enthousiaste mensen met passie voor de kunstvakken. Je kiest ook voor professionals die vanuit een stevige theoretische basis het lesgeven in een van de kunstvakken heel concreet kunnen maken. Wij streven ernaar leerkrachten maximaal te inspireren en handvatten te geven voor de praktijk van alledag. Dat kan onder andere met onderstaande trainingen en lesmateriaal:

* De kunst van thematisch werken – teamtraining waarin je leert hoe je de kunstvakken eenvoudig kunt koppelen aan de leerdoelen van wereldoriëntatie. De training is uit te breiden met een coachingstraject waarin je specifiek voor jouw school een leerlijn maakt in een van de kunstvakken die gekoppeld is aan de thema’s voor wereldoriëntatie.

* Creativiteit en spel – teamtraining waarin je leert hoe spelprincipes kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van creativiteit.

* Zoektocht naar balans – teamtraining waarin je leert hoe je binnen de kunstvakken evenwicht kunt aanbrengen tussen kennis, vaardigheden én de eigenheid van kinderen. Maak kennis met de procesgerichte didactiek 2.0

* Creëer en Leer introductie – tijdens een korte introductie leer je werken met de lessen van Creëer en Leer. Tegelijkertijd vergroot je je deskundigheid doordat je inzicht krijgt in de nieuwste ontwikkelingen van de procesgerichte didactiek, nieuwe werkvormen leert kennen waarmee je onderzoek stimuleert en uitleg krijgt over het aanpassen van lessen.

Informatie

Openingstijden
Enkel op afspraak, wij werken meestal op school.
Hoofdvestiging
Johann Sebastian Bachstraat 71 - 3533 XB Utrecht
Telefoonnummer
06 13 21 41 08
Algemene Voorwaarden
Op alle activiteiten van Creëer en Leer zijn de Algemene Voorwaarden van Creëer en Leer van toepassing
Foto/video credit
Header: Mech Benjaminsen

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.