VO
donderdag 23 juni 2022

Klankbordbijeenkomst VO Cultuur & School Utrecht

Cultuur & School Utrecht, Ganzenmarkt 14
Gratis
15:00 - 17:00

Omdat Cultuur & School Utrecht een vraaggerichte organisatie is, willen wij graag weten of wat wij organiseren en hoe wij dat doen waardevol is voor scholen en culturele organisaties. Daarom organiseren wij verschillende klankbordbijeenkomsten waaronder twee in juni voor middelbare scholen.

Cultuur & School Utrecht heeft vanaf schooljaar 2022-2023 haar dienstverlening uitgebreid voor het voortgezet onderwijs. Het gaat om de bemiddeling van culturele activiteiten van 33 culturele organisaties voor zowel leerlingen als expertiseactiviteiten voor cultuurcoördinatoren en docenten. Daarnaast hebben wij samen met Utrechtse scholen en cultuuraanbieders dit Kennisplatform opgezet, organiseren we netwerk- en kennisdelingsbijeenkomsten en kan een consulent scholen adviseren of ondersteunen bij het vormgeven van het cultuuronderwijs.

Ben je cultuurcoördinator of docent in het voortgezet onderwijs in de stad Utrecht? Dan nodigen we je van harte uit voor de Klankbordbijeenkomst VO op woensdag 15 juni of donderdag 23 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Het gaat om twee identieke bijeenkomsten waarin onder andere de website, het cultuuraanbod, het plannen van het aanbod en het Kennisplatform aan bod zullen komen. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere onderwerpen en om elkaar beter te leren kennen. We sluiten dan ook af met een borrel.

Je kunt je opgeven via consulent@cultuurenschoolutrecht.nl. Vermeld daarbij de naam van je school en op welke dag je aanwezig wil zijn.

We kijken uit naar je komst!

Datum en tijd
23 juni 2022 15:00 - 17:00 uur

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.