PO
VO

Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd is het vlakke vloer theater met 229 stoelen in Castellum Hoge Woerd. We presenteren voorstellingen met cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, (muziek)theater, dans, film en een buitenprogramma.

We willen leerlingen graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met professioneel en kwalitatief theater. We vinden het dan ook belangrijk dat alle kinderen in de regio een kans krijgen om eens een voorstelling te bezoeken. Dit theaterseizoen staan er bij ons voorstellingen van theatergezelschappen als Dear T., Het Houten Huis, 155 en Kim van Zeben. Voor het schooljaar 2023-2024 hebben we voor het Voortgezet Onderwijs verschillende voorstellingen die geschikt zijn, bijvoorbeeld Willie Wartaal, Patrick Nederkoorn en De Dansers. We denken graag mee over een geschikte voorstelling voor jou klas. We hopen jullie snel te zien in onze theaterzaal.

Podium Hoge Woerd is een initiatief van Theater Kikker.

In Castellum Hoge Woerd worden vier hoofdfuncties samengebracht die ook een gezamenlijk programma gaan ontwikkelen: Museum Hoge Woerd, een erfgoed-expositie over 3000 jaar Leidsche Rijn, Steede Hoge Woerd, stadsboerderij en centrum voor Natuur- en Milieucommunicatie, Castellum Café,  een zelfstandig café/restaurant en Podium Hoge Woerd, het theater.

Op alle activiteiten van Podium Hoge Woerd zijn de Algemene Voorwaarden van Podium Hoge Woerd van toepassing.

Informatie

Openingstijden
Ma t/m vr: 10.00 tot 17.00 uur
Voorstellingen vinden plaats op specifieke tijden.
Hoofdvestiging
Hoge Woerdplein 1 - 3454 PB Utrecht
Telefoonnummer
030 72 10 932
Toegankelijkheid
Lift aanwezig, Rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig
Foto/video credit
Headerfoto: Aafke Holwerda Foto 1: Han Ernest Foto 2: Aafke Holwerda Foto 3: Han Ernest Foto 4: Han Ernest

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte met onze updates

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor