PO
VO

Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd is het vlakke vloer theater met 229 stoelen in Castellum Hoge Woerd. We presenteren voorstellingen met cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, (muziek)theater, dans, film en een buitenprogramma.

We willen leerlingen graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met professioneel en kwalitatief theater. We vinden het dan ook belangrijk dat alle kinderen in de regio een kans krijgen om eens een voorstelling te bezoeken. Dit theaterseizoen staan er bij ons voorstellingen van theatergezelschappen als Dear T., Lloyds Company, Simone de Jong en Het Filiaal theatermakers. We hopen jullie snel te zien in onze theaterzaal.

Podium Hoge Woerd is een initiatief van Theater Kikker.

In Castellum Hoge Woerd worden vier hoofdfuncties samengebracht die ook een gezamenlijk programma gaan ontwikkelen: Museum Hoge Woerd, een erfgoed-expositie over 3000 jaar Leidsche Rijn, Steede Hoge Woerd, stadsboerderij en centrum voor Natuur- en Milieucommunicatie, Castellum Café,  een zelfstandig café/restaurant en Podium Hoge Woerd, het theater.

Op alle activiteiten van Podium Hoge Woerd zijn de Algemene Voorwaarden van Podium Hoge Woerd van toepassing.

Coronabeleid bij besloten schoolvoorstellingen bij Podium Hoge Woerd
Bij besloten schoolvoorstellingen is het Coronatoegangsbewijs niet verplicht. Dit geldt wanneer de voorstelling een educatieve culturele onderwijsactiviteit is binnen het schoolprogramma, ook wanneer deze buiten de onderwijsinstelling/school plaatsvindt. Wanneer het aantal leerlingen bij de voorstellingen het toelaat, zorgen we voor een lege rij tussen de groepen van verschillende scholen. Wanneer u begeleider bent van een schoolklas, dan vragen we u afstand te houden tot de groep en eventuele andere schoolklassen die naar de voorstelling gaan. Indien een schoolklas een reguliere voorstelling bezoekt, dan is het Coronatoegangsbewijs wel verplicht voor 13 jaar en ouder.

 

Informatie

Openingstijden
Ma t/m vr: 10.00 tot 17.00 uur
Voorstellingen vinden plaats op specifieke tijden.
Hoofdvestiging
Hoge Woerdplein 1 - 3454 PB Utrecht
Telefoonnummer
030 72 10 932
Toegankelijkheid
Lift aanwezig, Rolstoeltoegankelijk, Mindervaliden toilet aanwezig

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.