PO

Frisse Oren

Frisse Oren – Verse muziek voor het jongste publiek
Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van de spelers van Frisse Oren smelten samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Boven alles wil het collectief het plezier overbrengen van het maken én het luisteren naar muziek.

 

Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen die zowel kinderen als (groot-)ouders raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.

Muziek vervoert, voedt, verbindt en vormt je als mens. Dat begint niet bij 8 of bij 4 jaar, dat begint in het allereerste levensjaar. Vanuit die stellige overtuiging maakt Frisse Oren muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden t/m 6 jaar. Dat zijn de vormende jaren van het kind, waar de kiemen worden gezaaid voor het creatieve leven en de verbeelding.

Boven alles wil het collectief het plezier overbrengen van het maken én het luisteren naar muziek.

Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van de spelers van Frisse Oren smelten samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Het geeft hen de ruimte om de poëzie van het moment te ervaren en hun eigen verhaal te creëren.

Onze muziektheatrale voorstellingen zijn op maat gemaakt en worden gespeeld dicht op en in contact met het publiek. De voorstellingen zijn non-verbaal en dat maakt ze toegankelijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

Informatie

Openingstijden
Ma-vrij 09:00 tot 18:00
Hoofdvestiging
Balistraat 74 - 3531 PZ Utrecht
Telefoonnummer
+31 6 25058435
CJP Cultuurkaart
Acceptant van de CJP Cultuurkaart.
Foto/video credit
Headerfoto: [Ronald Knapp], Foto 1: [Moon Saris], Foto 2: [Moon Saris], Foto 3: [Majanka Fotografie], Foto 4: [onbekend], Foto 5: [Moon Saris], video 1: [Thomas Brand], video 2: [Tessel Schmidt]

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte met onze updates

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor