Bezoek op Maat

Sinds dit schooljaar bieden het Centraal Museum, Museum Catharijneconvent, het Utrechts Archief, Universiteitsmuseum Utrecht, Museum Speelklok en Domtoren het Bezoek op maat aan.

Het Bezoek op Maat sluit aan op het thema of het onderwerp waar jij op school mee bezig bent. Je bespreekt samen met de educator van het museum jouw onderwerp en hoe dat past in het bezoek aan het museum. De kennis, het inzicht en de mening van de leerlingen over het onderwerp dat jij hebt aangedragen, is het uitgangspunt en het vertrekpunt in het museum. Daar wordt in het museum nieuwe informatie aan toegevoegd. Zo krijgt de leerling een brede kijk op het onderwerp.

Heb je interesse in een Bezoek op Maat bij een van de deelnemende musea? Neem dan contact met ons op. Wij brengen je in contact met de educator van het museum. De boeking voor het Bezoek op Maat verloopt via het gebruikelijke plansysteem van Cultuur & School Utrecht.

Ben je geïnteresseerd? Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Eventuele vragen omtrent andere onderwerpen, kunt u hier stellen.