PO
Nieuws

Sanne, onze nieuwe junior consulent

Cultuur & School Utrecht
12 augustus 2024
Sanne van Huissteden, junior consulent bij Cultuur & School Utrecht
Laat als eerste een reactie achter

Sinds augustus 2024 is Sanne van Huissteden bij Cultuur & School Utrecht gestart als junior consulent. Zij neemt hierbij een aantal werkzaamheden over van Hedwig Visser, die vanaf dit schooljaar naast haar consulentschap ook weer een enkele uren per week voor de klas gaat staan als vakdocent beeldende vorming. 

Sanne is al goed ingewerkt, want hiervoor werkte zij al bij Cultuur & School Utrecht in de functie van Algemeen Medewerker. Voor wie haar nog niet kent stelt zij zich hieronder voor:

Al twee jaar werk ik voor Cultuur & School Utrecht met veel plezier mee aan de bemiddeling tussen kwalitatief cultuuraanbod en de scholen, het organiseren van kennisdeling, het inzichtelijk maken van data en het in beeld brengen van de culturele ervaringen die worden opgedaan door de Utrechtse leerling. Ik voel me hier helemaal op mijn plek. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen hun talenten kunnen ontdekken en kwalitatief cultuuronderwijs heeft daar een belangrijke rol in. Dat gun ik iedere Utrechtse leerling! Maar ik miste het contact met scholen en culturele partners. Ik heb er erg veel zin in om nu als junior consulent met hen in gesprek te gaan, ondersteuning te bieden en mooie verbindingen te maken.

Wist je dat?

… er voor iedere school een eigen consulent van Cultuur & School Utrecht beschikbaar is? Bekijk hier welke consulent jouw school kosteloos kan ondersteunen.

 

Foto/video credit
Lilian van Rooij

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.