PO
VO
Nieuws

Een consulent cultuuronderwijs voor iedere Utrechtse school

Cultuur & School Utrecht
12 augustus 2024
Consulenten team Cultuur & School Utrecht
Laat als eerste een reactie achter

Meer dan 100 Utrechtse scholen voor primair en voortgezet onderwijs hebben afgelopen schooljaar gebruik gemaakt van onze kosteloze en onafhankelijke ondersteuning bij cultuuronderwijs. Zoek je bepaald cultuuraanbod? Een culturele partner voor een project? Heb je vragen over je cultuurplan, doorlopende leerlijnen of het creëren van draagvlak? Vraag je je af hoe je cultuurlessen kunt koppelen aan burgerschap? Wil je weten hoe je cultuuronderwijs kunt inzetten voor het vergroten van kansengelijkheid en/of het verminderen van de werkdruk? Heb je hulp nodig bij een subsidieaanvraag of bij één van de vele andere vragen over cultuuronderwijs? 

Onze consulenten zijn de schakel tussen het onderwijs en het culturele veld in Utrecht. Met expertise over cultuuronderwijs en kennis over alles wat er in de stad speelt, kunnen we jouw school een stapje verder helpen bij het vormgeven van cultuuronderwijs. Vraaggericht, onafhankelijk en op maat. We denken graag met je mee!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via telefoon: 030 711 62 29 en mail: consulent@cultuurenschoolutrecht.nl. We kunnen ook langskomen voor een gesprek met de cultuurcoördinator en/of schoolleider, evenals voor bijvoorbeeld een teamtraining. Lees hier meer over wat we zoal voor jouw school kunnen betekenen >

Een consulent voor iedere wijk

We hebben momenteel zes consulenten die alle Utrechtse scholen voor primair en voortgezet onderwijs kosteloos kunnen ondersteunen:

Ankje Berkhofankje@cultuurenschoolutrecht.nl – consulent PO in de wijken Zuid en Zuidwest (Rivieren- en Dichterswijk).

Anouk Lomananouk@cultuurenschoolutrecht.nl, consulent VO (alle wijken) en consulent PO in de wijken Oost en Binnenstad.

Hedwig Visserhedwig@cultuurenschoolutrecht.nl – consulent PO in de wijken Zuidwest (Kanaleneiland Noord en Zuid) en Vleuten-De Meern.

Pelle van den Bergpelle@cultuurenschoolutrecht.nl – consulent VO (alle wijken) en consulent PO in de wijken Noordwest, West en Overvecht.

Reineke de Vriesreineke@cultuurenschoolutrecht.nl – consulent PO in de wijken Leidsche Rijn en Overvecht en consulent SO.

Sanne van Huisstedensanne@cultuurenschoolutrecht.nl – junior consulent PO in de wijken Noordoost en Zuidwest (Kanaleneiland Noord en Zuid).

Maak een afspraak met je persoonlijke consulent door haar/hem een een mailtje te sturen.

Wist je dat?

Sanne van Huissteden sinds augustus is gestart als junior consulent, en hierbij een aantal werkzaamheden overneemt van Hedwig Visser, die sinds dit schooljaar naast haar consulentschap ook weer een aantal uur voor de klas gaat staan als vakdocent beeldende vorming?

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.