PO
VO
Vraag en Aanbod

Doe mee in Utrecht – vrijetijdsaanbod verzameld

Doe mee in Utrecht (o.a. Zimihc Theater, Brede School Utrecht, Sport Utrecht, Project O, Gemeente Utrecht)
22 januari 2024
Doe mee in Utrecht - cultuur- en sport activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen
Laat als eerste een reactie achter

De website Doe mee in Utrecht verzamelt vrijetijdsactiviteiten van cultuur- en sportaanbieders voor Utrechtse kinderen en jongeren (en volwassenen). Ter promotie is er ook een fysieke activiteitengids, die vanaf april overal in de stad voor het grijpen ligt. 

Vrijetijdsaanbod makkelijk vindbaar
www.doemeeinutrecht.nl en de gidsen zorgen ervoor dat al het vrijetijdsaanbod makkelijk te vinden is. Door het gedrukte aanbod lokaal te verspreiden, worden ook mensen bereikt die de weg naar cultuur- en sportactiviteiten minder goed weten te vinden. In Noordwest verschenen eerder al twee activiteitengidsen. Meer dan 2.000 deelnemers schreven zich vervolgens in voor allerlei activiteiten. Daarom is er besloten om ook activiteitengidsen te maken en te verspreiden in zeven andere Utrechtse wijken.

Voor leerlingen
Ben jij docent op een basis- of middelbare school? Wie weet ken jij leerlingen die een leuke cultuur- (of sport)activiteiten voor na schooltijd zoeken. Op doemeeinutrecht.nl kun je zoeken op o.a. leeftijd, locatie/wijk, soort activiteit, toegankelijkheid en kosten. Inschrijven en betalen kan via de site (kijk hier voor -financiële- ondersteuningsmogelijkheden).

Voor cultuuraanbieders
Ben jij cultuuraanbieder en bied jij activiteiten voor kinderen en jongeren na schooltijd aan? Je kunt je activiteiten hier aanmelden voor vertoning op de website. En wil jij jouw aanbod ook in de fysieke activiteitengids? Zorg er dan voor dat je aanbod vóór 26 januari 2024 op de website staat.

Doe mee in Utrecht is een samenwerking van o.a. Zimihc Theater, Sport Utrecht, Brede School Utrecht, Project O en Gemeente Utrecht, ondersteund door The Social Collective.

Foto/video credit
Doe mee in Utrecht

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.