PO
VO
Vraag en Aanbod

Abonnement op Cultuur+Educatie

LKCA
18 december 2023
Cultuur + Educatie tijdschrift van LKCA
Laat als eerste een reactie achter

Heb jij behoefte aan verdieping binnen je vakgebied? Cultuur+Educatie is hét tijdschrift over onderzoek naar kunst en cultuur op school en in de vrije tijd. Dit tijdschrift van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) verschijnt drie keer per jaar.

Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in welke theoretische perspectieven er ten grondslag liggen aan de huidige praktijk van kunst- en cultuureducatie? Dan is de meest recente publicatie 64 een aanrader voor jou.

Nummer 63 is gewijd aan de kwaliteit van cultuuronderwijs op de pabo’s en op de basisschool. Je leest er onder meer de samenvatting van het onderzoek van Piet Hagenaars in, dat hij tijdens de bijeenkomst LKCAtelier op 18 januari 2023 online zal presenteren.

Publicatie 62 biedt een rijk palet van recent onderzoek over uiteenlopende onderwerpen, zoals poëzieonderwijs en muziekeducatie. Hoe denken leerlingen uit 4 en 5 vwo bijvoorbeeld over dichters, dichterschap en poëzie?

Abonnement of online lezen
De kosten voor een abonnement op het fysieke tijdschrift Cultuur+Educatie zijn €44,50 per jaar. Voor studenten/promovendi €28,00.

Je kunt de uitgaves ook gratis online lezen en downloaden.

Foto/video credit
LKCA

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.