PO
VO
Nieuws

In gesprek met alle scholen

Cultuur & School Utrecht
22 december 2022
Cultuur & School Utrecht in gesprek met alle scholen
Laat als eerste een reactie achter

Afgelopen november hebben alle Utrechtse scholen van Cultuur & School Utrecht een uitnodiging ontvangen voor een gesprek met één van onze consulenten. In de gesprekken die momenteel en begin 2023 plaatsvinden, inventariseren we de ambities van scholen op gebied van hun cultuuronderwijs. Hierbij besteden we onder meer aandacht aan de wensen omtrent werkdrukverlagend cultuuraanbod, deskundigheidsbevordering en aan de sociaal emotionele ontwikkeling van leerlingen na de pandemie.

Uit een eerdere behoeftepeiling bleek al dat scholen zeer diverse ambities hebben en daaruit voortvloeiend ook zeer diverse vragen als het gaat om hun cultuuronderwijs. Dat kan variëren van de basisvraag hoe je praktisch met kunst & cultuur op school aan de slag kunt, tot aan zeer inhoudelijke vragen over de invulling van je cultuurplan.

Gewenste ondersteuning op maat
Waar mogelijk gaan we, samen met onze partners, de gewenste ondersteuning op maat realiseren. Denk aan het bieden van advies op specifieke onderdelen (zoals bij subsidieaanvragen of het uitzetten van leerlijnen), het verzorgen van deskundigheidsbevordering en kennisdelingsbijeenkomsten en het bieden van passend cultuuraanbod.

Heb jij al een gesprek ingepland?
Ondanks de hoge werkdruk en de feestdagen, hebben we tot nu toe al 66 gesprekken (58 PO en 8 VO) gepland, waarvan een deel al is gevoerd. En we willen nog veel meer gesprekken voeren! Heb jij nog geen gesprek ingepland? Bel 030-7116229 of mail ons via consulent@cultuurenschoolutrecht.nl

Wist je dat?
… we met onze partners druk bezig zijn met het organiseren van werkdrukverlagend cultuuraanbod? Via het Kennisplatform houden we je op de hoogte!

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.