PO
VO
Nieuws

GESLOTEN – Cultuur & School Utrecht zoekt een planner (28 uur per week)

Cultuur & School Utrecht
17 november 2023
cultuur & school utrecht
Laat als eerste een reactie achter

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD.

Ben jij de schakel tussen Utrechtse basis- en middelbare scholen en onze culturele partners zodat Utrechtse leerlingen optimaal van hun culturele activiteiten kunnen genieten? Ben je servicegericht, communicatief, nauwkeurig en word je enthousiast van plannen en organiseren? Maak jij je nieuwe digitale systemen snel eigen? Dan zoeken wij jou!

Cultuur & School Utrecht is het coördinatiepunt en kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad Utrecht. Als onafhankelijk intermediair ondersteunt onze stichting basis- en middelbare scholen en culturele organisaties vraaggericht bij het vormgeven van hun cultuuronderwijs. We bemiddelen, evalueren en monitoren culturele activiteiten zodat goed cultuuronderwijs geborgd is. We delen kennis, onder meer via bijeenkomsten en ons Kennisplatform dat voor en door scholen en culturele organisaties is opgericht. We bouwen voortdurend aan een lerend netwerk zodat onze dienstverlening altijd is afgestemd op de actuele wensen uit het cultuuronderwijsveld en we sámen de culturele talenten en persoonlijke ontwikkeling van zoveel mogelijk Utrechtse leerlingen kunnen versterken.

Werkzaamheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle partners van Cultuur & School Utrecht: basisscholen, middelbare scholen, culturele instellingen en vervoersorganisaties. Je bent verantwoordelijk voor het gehele planningsproces rondom boekingen van culturele activiteiten en werkt met ons plansysteem Planned Culture. Je zorg voor een heldere organisatie en communicatie over de inschrijvingen, boekingen, facturatie en evaluatie richting alle partners. Je werkt nauw samen met het team van Cultuur & School Utrecht aan onder meer relatiebeheer en de organisatie van de activiteiten van de stichting.

Taken

 • Inplannen van culturele activiteiten en busvervoer in het plansysteem Planned Culture
 • Actueel houden van de gegevens in het plansysteem en op de website
 • Bijdragen aan het jaarlijks opleveren van het cultuuraanbod van de partners op de website
 • Aanleveren van gegevens voor facturatie en op orde houden van de administratie
 • Genereren van evaluatiegegevens uit Survalyzer en Tableau en deze terugkoppelen aan betrokken partners
 • Bemensen van de servicedesk op bij voorkeur maandagmiddag, dinsdag, woensdag en donderdag (e-mail, telefoon en CRM-systeem)
 • Samen met het team van Cultuur & School Utrecht werken aan de verschillende vormen van dienstverlening van de stichting
 • Beheren van de voorraad van kantoorbenodigdheden

Wij bieden

Cultuur & School Utrecht is een stichting met een klein team van momenteel negen mensen met een passie voor goed cultuuronderwijs. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen. We werken op het snijvlak van het onderwijs en de culturele sector waardoor het netwerk groot en divers is. Doordat het team van onze organisatie klein is, kun je meedenken op verschillende terreinen van onze dienstverlening. De stichting is gevestigd aan de Ganzenmarkt in Theater Kikker, midden in het (culturele) centrum van Utrecht.

De functie is ingeschaald in schaal 7 van de CAO Kunsteducatie. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving van Utrecht en vanaf 8 januari 2024 (maar bij voorkeur eerder) beschikbaar is.

Competenties

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met primair en middelbaar onderwijs en de culturele sector
 • Kennis van en ervaring met digitale plannings-, evaluatie- en relatiebeheersystemen of het vermogen dit snel te leren (ervaring met Planned Culture, Survalyzer, Tableau, R en/of Tribe is een pré)
 • Kennis van en ervaring met MS Office (o.a. Excel)
 • Aantoonbare logistieke en organisatorische kwaliteiten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Communicatief sterk
 • Pro-actief en dienstverlenend
 • Zelfstandig en oplossingsgericht
 • Zorgvuldig en nauwkeurig

Geïnteresseerd?

Stuur uiterlijk 10 december 2023 jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar vacature@cultuurenschoolutrecht.nl De sollicitatiegesprekken staan gepland op 14 en 15 december.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ankje Berkhof via ankje@cultuurenschoolutrecht.nl of op 030 711 62 29.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.