PO
VO
Vraag en Aanbod

Meedenkers gezocht! Doe mee aan een digitaal onderzoekje voor Tweetakt

Festival Tweetakt
12 oktober 2023
tweetakt meedenkers gezocht
Laat als eerste een reactie achter

Deze vraag is ingevuld. Hier vind je al het openstaande Vraag & Aanbod.

Tweetakt 2023 ligt alweer een paar maanden achter ons. We kijken terug op een mooie festivaleditie, waarin er werd geluisterd, gekeken, geknutseld, getimmerd, gelachen, geborreld en gedanst. Ons team is intussen al druk met de voorbereidingen voor volgend jaar. In aanloop naar het festival in 2024 willen we graag eens in gesprek… met jou!

Welke behoeften heb jij op het vlak van kunst, cultuur, muziek en festivals? Hoe ziet jouw ideale festival er precies uit? Hoe maken we jou enthousiast voor Tweetakt? Via welke kanalen kunnen we dat het beste doen? Deze periode doen we onderzoek naar de behoeften van onze (potentiële) festivalbezoekers! We ontdekken graag wat jij belangrijk vindt én hoe we jou het beste kunnen enthousiasmeren voor ons festival.

Zou jij het leuk vinden om je input te delen en zo Tweetakt te helpen groeien? Geef je dan op voor een digitaal interview!
We zoeken mensen tussen de 20 en 45 jaar, wonend in de regio Utrecht (max 30 km rond de stad). De interviews vinden digitaal plaats, op een moment naar keuze (tussen 11 en 31 oktober). Het duurt maximaal 60 minuten en kan dus lekker vanuit huis. Voorbereiding is niet nodig. Aanmelden kan via deze link of door hieronder een reactie achter te laten.

Foto/video credit
Headerfoto: Jelmer de Haas

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.