PO
VO
Vraag en Aanbod

Meedenken met het nieuwe onderwijsaanbod van het Centraal Museum?

2 mei 2022
Laat als eerste een reactie achter

Deze vraag is ingevuld, het Centraal Museum is gestart met de ontwikkeling van de nieuwe onderwijsprogramma’s voor 2023.

Het Centraal Museum staat in de steigers! Wanneer je ons gebouw in de Agnietenstraat nadert, vallen direct de metershoge steigers op. We zijn namelijk bezig met het verduurzamen van een deel van het gebouw. Toch is het museum niet gesloten. De tentoonstellingen zijn namelijk gewoon te zien.

In het deel dat momenteel wordt verduurzaamd, opent in 2023 de geheel nieuwe vaste collectieopstelling. Dat betekent ook dat wij voor alle leerjaren binnen het primair en voortgezet nieuwe onderwijsprogramma’s gaan ontwikkelen. Om deze zo goed mogelijk te laten aansluiten op het curriculum en de belevingswereld van leerlingen, zijn we op zoek naar leerkrachten binnen het primair en voortgezet onderwijs die willen meedenken over de nieuwe onderwijsprogramma’s. We zijn ervan overtuigd dat jouw ervaring ons kan helpen onze programma’s goed aan te laten sluiten op de wensen van de scholen.

Bijdrage van: Centraal Museum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten je eerste mail in je inbox (controleer eventueel je spam). Wil je nu al meer inspiratie? Neem alvast een kijkje op ons kennisplatform.