PO
Nieuws

Meld je aan voor de klankbordgroep po van 6 of 13 oktober 2021

20 september 2021
Laat als eerste een reactie achter

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van scholen, vragen wij icc’ers en leerkrachten uit Utrecht regelmatig om met ons mee te denken. Op woensdag 23 juni organiseerden wij de eerste bijeenkomst voor het primair onderwijs. We spraken met leerkrachten over het nieuwe aanbod, onze dienstverlening en onze nieuwe website. Dit najaar gaan we al aan de slag met de eerste wensen.

Op woensdag 6 en woensdag 13 oktober zijn er weer bijeenkomsten. In beiden bijeenkomsten bespreken we dezelfde onderwerpen. Je kunt zelf kiezen welke datum het beste uitkomt. Deze keer gaan we dieper in op het cultuuraanbod: ‘Sluit het huidige aanbod goed aan op jullie cultuurvisie?’ en ‘Is het aanbod evenwichtig verdeeld over de gewenste disciplines, thema’s, etc?’. Daarnaast praten we verder over een nieuwe community voor kennisdeling. Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng en we sluiten af met een borrel, zodat je gelegenheid hebt om ideeën uit te wisselen.

Ben je icc’er of leerkracht op een Utrechtse basisschool en wil je meepraten over cultuuronderwijs? Meld je voor dinsdag 27 september aan. Ook als je de 6e of 13e niet kunt, maar wel wilt aansluiten bij een volgende bijeenkomst.

Datum: Woensdag 6 of 13 oktober
Tijd: 15.00-16.30 uur, aansluitend een borrel
Locatie: Nader te bepalen, in het centrum van Utrecht
Voor: icc’ers en leerkrachten po

> Aanmelden voor de klankbordgroep po

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten je eerste mail in je inbox (controleer eventueel je spam). Wil je nu al meer inspiratie? Neem alvast een kijkje op ons kennisplatform.