PO
Nieuws

Kies ook voor een schooljaar vol cultuur

16 september 2021
Laat als eerste een reactie achter

We hopen dat je een fijne zomer hebt gehad. Voor maar liefst 17.000 leerlingen van scholen die bij ons staan ingeschreven, staat in ieder geval een nieuw cultureel schooljaar te wachten. Zij gaan de komende maanden op bezoek bij een muziekpodium, museum of theater of op school genieten van dans-, media-, wetenschap-, beeldende kunst-, theater- of een cultureel erfgoedprogramma.

Natuurlijk willen wij dat alle Utrechtse leerlingen de verwondering en het plezier van cultuur kunnen ervaren. Onze consulenten helpen daar graag bij door je te adviseren bij het vormgeven van het cultuuronderwijs voor jouw school.

Zoek jij bijzondere, prikkelende of juist ontspannen cultuuractiviteiten voor jouw leerlingen? Of verdiepend expertiseaanbod voor leerkrachten/icc’ers? Neem een kijkje in ons gevarieerde aanbod van 300+ activiteiten in acht disciplines – op locatie, op school en digitaal.

> Bekijk het cultuuraanbod

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten je eerste mail in je inbox (controleer eventueel je spam). Wil je nu al meer inspiratie? Neem alvast een kijkje op ons kennisplatform.