PO
Inspiratie

Welkom op het nieuwe Kennisplatform voor Utrechts cultuuronderwijs

Cultuur & School Utrecht
2 mei 2022
Laat als eerste een reactie achter

Welkom op het nieuwe Kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad Utrecht. Hier vind je vanaf nu inspirerende artikelen, nieuws, informatie, een overzicht van netwerk- en kennisdelingsbijeenkomsten en actuele vragen die allemaal tot doel hebben om sámen het Utrechtse cultuuronderwijs verder te versterken voor Utrechtse leerlingen.

Cultuur & School Utrecht heeft dit platform opgericht vanuit de behoefte van – en in samenwerking met – Utrechtse basis- en middelbare scholen en culturele partners. Het platform is er voor alle Utrechtse professionals van scholen en culturele organisaties en voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor goed cultuuronderwijs.

Draag jij ook bij aan het Utrechtse cultuuronderwijs?
Dat kan door:

  • op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen in het Utrechtse cultuuronderwijs door je te abonneren op het Kennisplatform. Je ontvangt ongeveer maandelijks interessante, inspirerende artikelen, nieuwe vragen en de agenda met bijeenkomsten;
  • te reageren op artikelen en bijdragen en daarmee de dialoog over het Utrechts cultuuronderwijs te blijven voeren;
  • zelf een bijdrage in te dienen. Dit kan door een inspirerend artikel, een prangende vraag of een interessante bijeenkomst te delen via dit formulier.

Het Kennisplatform in vogelvlucht

Inspiratie
Hier vind je artikelen over lokale, regionale en landelijke trends en ontwikkelingen in cultuuronderwijs. 

Vraag & Aanbod
Hier vind je vragen en aanbod van scholen aan andere scholen, van scholen aan cultuuraanbieders of andersom; van cultuuraanbieders aan scholen of aan andere cultuuraanbieders.

Bijeenkomsten
Hier vind je kennisdelings-en netwerkbijeenkomsten over cultuuronderwijs die plaatsvinden in de stad Utrecht.

Nieuws
Hier vind je nieuws van Cultuur & School Utrecht. Bijvoorbeeld over de opening van een nieuw cultureel seizoen, de uitkomsten van evaluaties, vacatures of praktische informatie over bijvoorbeeld het boeken van culturele activiteiten en/of vervoer.

Cultuur prikkelt de verbeelding, schuurt, verwondert en verbindt. Elke leerling, ongeacht achtergrond of thuissituatie, moet kansen krijgen deze waarden van cultuur te ervaren en zijn of haar talenten ten volle te benutten.

– Karen Jong, directeur van Cultuur & School Utrecht

Ontdek de eerste inspirerende artikelen, vragen en bijeenkomsten op het Kennisplatform. Kijk rustig rond en praat mee om zo samen het cultuuronderwijs in Utrecht nóg mooier te maken!
Wil je niks missen? Abonneer je op het Kennisplatform, dan ontvang je alle nieuwe artikelen, vragen en bijeenkomsten in je mailbox.

Heb je een vraag over of een idee voor het Kennisplatfom?
Laat het ons weten in een reactie of mail naar communicatie@cultuurenschoolutrecht.nl.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform:
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.