PO
VO
Nieuws

Cultuur & School Utrecht zoekt consulenten PO & VO (VERVULD)

20 juni 2022
20 juni 2022
logo Cultuur & School Utrecht liggend
2 reacties. Reageer ook op dit artikel

DEZE VACATURES ZIJN INMIDDELS VERVULD – Ben jij de schakel tussen scholen, culturele organisaties en andere samenwerkingspartners in het Utrechtse cultuuronderwijsveld die wij zoeken? Word jij er enthousiast van om je kennis met hen te delen, hen te adviseren, te ondersteunen en met elkaar te verbinden? Heb jij kennis van en ervaring met cultuureducatie en het verbinden van scholen en culturele organisaties? Dan zoeken wij jou!

Om scholen en culturele partners vanaf het nieuwe schooljaar nóg beter te kunnen ondersteunen en adviseren, zoeken wij per direct versterking van ons team. We zoeken een consulent PO, een consulent VO en een consulent PO & VO die zowel het onderwijs als het culturele veld goed kennen en enthousiast worden van het meebouwen aan onze groeiende organisatie.

Naar de vacatures

Onze voorkeur gaat ernaar uit de vacatures zo snel mogelijk en in elk geval per september te vervullen. Solliciteer daarom uiterlijk 19 augustus – maar bij voorkeur eerder! Zodra we geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de sollicitatieprocedure. We communiceren dit dan in dit bericht.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Ik ontvang graag het nieuws van Cultuur & School Utrecht & updates van het Kennisplatform: