PO
VO
Nieuws

Cultuur & School Utrecht zoekt consulenten PO & VO (VERVULD)

20 juni 2022
2 reacties. Reageer ook op dit artikel

DEZE VACATURES ZIJN INMIDDELS VERVULD – Ben jij de schakel tussen scholen, culturele organisaties en andere samenwerkingspartners in het Utrechtse cultuuronderwijsveld die wij zoeken? Word jij er enthousiast van om je kennis met hen te delen, hen te adviseren, te ondersteunen en met elkaar te verbinden? Heb jij kennis van en ervaring met cultuureducatie en het verbinden van scholen en culturele organisaties? Dan zoeken wij jou!

Om scholen en culturele partners vanaf het nieuwe schooljaar nóg beter te kunnen ondersteunen en adviseren, zoeken wij per direct versterking van ons team. We zoeken een consulent PO, een consulent VO en een consulent PO & VO die zowel het onderwijs als het culturele veld goed kennen en enthousiast worden van het meebouwen aan onze groeiende organisatie.

Naar de vacatures

Onze voorkeur gaat ernaar uit de vacatures zo snel mogelijk en in elk geval per september te vervullen. Solliciteer daarom uiterlijk 19 augustus – maar bij voorkeur eerder! Zodra we geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de sollicitatieprocedure. We communiceren dit dan in dit bericht.

2 reacties
 • Louise Doornenbal
  21 juni 2022 om 14:19

  Dag CSU,

  Hier Louise Doornenbal.
  Ik zou graag in gesprek komen om te kijken of ik vanuit mijn kennis, ervaring, breed netwerk, alsICCer en opleider, maar vooral vanuit mijn out of the box meebewegen, altijd zoekend naar andere mogelijkheden en dus vanuit mijn creativiteit aan zou willen sluiten binnen jullie organisatie.

 • Cultuur & School Utrecht
  21 juni 2022 om 16:26

  Dag Louise,

  Bedankt voor je reactie. We gaan graag met je in gesprek. We zien elkaar zeer binnenkort bij de klankbordgroep en kunnen dan een afspraak maken.

  Hartelijke groet,

  Karen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.