PO
woensdag 22 juni 2022

Klankbordbijeenkomst PO Cultuur & School Utrecht

Cultuur & School Utrecht, Ganzenmarkt 14
Gratis
15:00 - 17:00

Omdat wij een vraaggerichte organisatie zijn, willen wij graag weten of wat wij organiseren en hoe wij dat doen waardevol is voor scholen. Daarom organiseren wij op woensdag 22 juni van 15.00u – 17.00 uur een klankbordbijeenkomst voor basisscholen. 

Cultuur & School Utrecht heeft in 2021 haar dienstverlening voor het basisonderwijs uitgebreid met cultuuraanbod voor leerlingen op de locatie van de cultuuraanbieder, op school en online én met expertiseactiviteiten voor leerkrachten en cultuurcoördinatoren. Daarnaast organiseren we netwerk- en kennisdelingsbijeenkomsten en kan een consulent scholen adviseren of ondersteunen bij het vormgeven van het cultuuronderwijs.

In 2022 hebben we op basis van de input van scholen uit individuele gesprekken, digitale evaluaties en klankbordbijeenkomsten de dienstverlening verder ontwikkeld volgens de wensen van scholen. Zo hebben we op de website bijvoorbeeld extra zoekfilters voor speciale doelgroepen toegevoegd en kun je nu nog makkelijker cultuuraanbod zoeken en direct boeken via de nieuwe favorietenfunctie die is gekoppeld aan het plansysteem. Op basis van een behoeftepeiling uit 2021 naar een online community, hebben we in 2022 dit Kennisplatform voor en door scholen en cultuuraanbieders opgezet.

Tijdens de klankbordbijeenkomst gaan we in gesprek over bovenstaande onderwerpen. Natuurlijk is er ook ruimte om elkaar beter te leren kennen. We sluiten dan ook af met een borrel.

Ben je cultuurcoördinator of leerkracht in het basisonderwijs in de stad Utrecht? En wil je graag met ons meedenken over hoe wij onze dienstverlening nog beter op de wensen van jouw school kunnen laten aansluiten? Meld je dan aan via consulent@cultuurenschoolutrecht.nl.

We kijken uit naar je komst!

Datum en tijd
22 juni 2022 15:00 - 17:00 uur

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.