Nieuws

Sneak Preview | woensdag 17 mei 2017

10 mei 2017

Op woensdag 17 mei 2017 organiseert Cultuur & School Utrecht weer de jaarlijkse Sneak Preview! Het nieuwe aanbod voor schooljaar 2017 – 2018 wordt gepresenteerd aan cultuurcoördinatoren en leerkrachten van Utrechtse basisscholen en aan overige geïnteresseerden.

Dit jaar vindt de Sneak Preview plaats in Museum Speelklok in de binnenstad van Utrecht. Op inspirerende wijze krijg je die dag verschillende voorproefjes van het culturele aanbod voor het nieuwe schooljaar. Onder de deelnemers verloten we bovendien een cultureel bezoek naar keuze inclusief vervoer voor de hele klas!

Het SNEAK PREVIEW programma ziet er als volgt uit:

14.00 – 14.30 uur Inloop Museum Speelklok.
14.30 uur Start van het programma met o.a.: een aantal korte presentaties, een rondleiding door een museum, voorproefjes van een voorstelling en een concert.
17.10 uur Einde van het programma met een afsluitende borrel.

Wil je de Sneak Preview graag bijwonen, of wil je graag wat meer informatie? Mail dan naar info@cultuurenschoolutrecht.nl.

We hopen je te zien tijdens de Sneak Preview 2017 – 2018! Het nieuwe culturele aanbod kun je ook via onze website bekijken en inplannen. Heb je vragen of kunnen we ergens mee helpen, bel of mail ons dan gerust!

 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.