(Nieuwe) aanbieder PO? Meld je uiterlijk 21 januari aan voor schooljaar ’21-’22 via dit formulier

Stadsschouwburg Utrecht

Terug
placeLucasbolwerk 24, 3512 EJ directions_walkToegankelijkheid: Rolstoelvriendelijk / Lift aanwezig / Toegankelijk voor slechtziende
Bekijk website

De monumentale schouwburg uit 1941 ontworpen door architect Willem Dudok, staat na een ingrijpende renovatie weer te stralen in het groen. In het hart van de stad willen we een plek van ontmoeting en verbinding zijn, midden in de samenleving. Stadsschouwburg Utrecht onderscheidt zich door een uitstekende selectie van voorstellingen op het gebied van gesproken woord (toneel, muziektheater en cabaret) en dans.

In een tijd die indringend vraagt om reflectie en (her)oriëntatie is onze missie theatermakers te verbinden met publiek. Op zoek naar bezoekers voor mooie, urgente, amusante, ontroerende en relevante voorstellingen. We willen verwachtingen overtreffen. Van ons publiek maar ook van de gezelschappen die bij ons optreden. Door een kwalitatief hoogstaand programma, optimale service en gastvrijheid. Scholen en hun leerlingen horen daar natuurlijk bij. Wees welkom en geniet!

Toegankelijkheid
De Stadsschouwburg Utrecht is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor slechthorenden is in de Douwe Egbertszaal en in de Blauwe Zaal een infrarood-zendinstallatie. Bij de receptie zijn vóór aanvang van de voorstelling hoortoestellen in bruikleen verkrijgbaar. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen. Ook voor minder validen

www.stadsschouwburg-utrecht.nl

Deze organisatie is onderdeel van het Bezoek op Maat programma.
Het Bezoek op Maat programma sluit aan op het thema of het onderwerp waar jij op school mee bezig bent. Je overlegt samen met de educator van het museum het onderwerp en de mogelijkheden van het bezoek. Geïnteresseerd? Klik hier.