(Nieuwe) aanbieder PO? Meld je uiterlijk 21 januari aan voor schooljaar ’21-’22 via dit formulier

Podium Hoge Woerd

Terug
placeHoge Woerdplein 1, 3454 PB directions_walkToegankelijkheid: Rolstoelvriendelijk / Lift aanwezig / Toegankelijk voor slechthorende en slechtziende
Bekijk website

Podium Hoge Woerd maakt deel uit van Castellum Hoge Woerd, een moderne interpretatie van een Romeins fort, op de plek waar bijna 2000 jaar geleden Romeinen de limes (de grens) bewaakten.

In het paviljoen bevindt zich misschien wel de mooiste theaterzaal van Utrecht. De zaal telt 229 stoelen en bezoekers kunnen er gemiddeld drie keer per week terecht voor cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, theater, dans en muziek. Bij Podium Hoge Woerd kunnen kinderen op een unieke plek kennismaken met theater en genieten van fantasievolle en magische (jeugd)theatervoorstellingen. Podium Hoge Woerd is een initiatief van Theater Kikker in Utrecht.

Toegankelijkheid
Podium Hoge Woerd beschikt over rolstoelplekken, er is een lift aanwezig en ringleiding. Indien er gebruik wordt gemaakt van de rolstoelplaatsen of ringleiding dan horen wij dat graag voorafgaand aan het bezoek.

www.podiumhogewoerd.nl