PO
VO
Nieuws

Draag ook bij aan het nieuwe Kennisplatform voor cultuuronderwijs

29 maart 2022
Laat als eerste een reactie achter

Vol trots informeren we je over het splinternieuwe Kennisplatform PO en VO voor cultuuronderwijs in Utrecht dat begin mei live gaat op deze website. Wij hebben dit platform opgericht vanuit de behoefte van – en in samenwerking met – Utrechtse basis- en middelbare scholen en culturele partners. Het kennisplatform heeft tot doel om Utrechtse professionals te inspireren, te informeren en met elkaar in contact te brengen over cultuuronderwijs gerelateerde onderwerpen.

Op het platform vinden scholen en culturele organisaties alles om sámen het cultuuronderwijs verder te versterken voor Utrechtse leerlingen.

Het Kennisplatform in vogelvlucht: 

  • Inspiratie – Artikelen over lokale, regionale en landelijke trends en ontwikkelingen in cultuuronderwijs.
  • Vraag & Aanbod – Vragen van scholen aan andere scholen, van scholen aan culturele organisaties of andersom; van culturele organisaties aan scholen of aan andere culturele organisaties.
  • Bijeenkomsten – Kennisdelings- en netwerkbijeenkomsten over cultuuronderwijs in de stad Utrecht.
  • Nieuws – Nieuws van Cultuur & School Utrecht – over de opening van een nieuw cultureel seizoen, de uitkomsten van evaluaties of praktische informatie over bijvoorbeeld het boeken van culturele activiteiten en/of vervoer.

Draag ook bij, het Kennisplatform bouwen we samen!  
Heb jij een prangende vraag over cultuuronderwijs, een kennisdelingsbijeenkomst of wil je bijdragen met een inspirerend artikel? We nodigen je van harte uit om een of meerdere bijdrage(n)* in te dienen door bijgaand formulier in te vullen en te mailen naar communicatie@cultuurenschoolutrecht.nl.

Het is voor scholen fijn als de eerste bijdragen live staan tijdens de lancering van het Kennisplatform op de Cultuur & School Utrecht Inspiratiedag op 11 mei. Daarom vragen we je om dit bij voorkeur uiterlijk 7 april aan ons door te geven. Heb je nog vragen of twijfel je of een bijdrage passend is voor het Kennisplatform? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

* Ingediende bijdragen moeten voldoen aan de voorwaarden van het Kennisplatform

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten je eerste mail in je inbox (controleer eventueel je spam). Wil je nu al meer inspiratie? Neem alvast een kijkje op ons kennisplatform.