PO

Theater én werkdrukvermindering

Aanbieder: Podiumbeesten
Op school
Groep 3/4/5/6/7/8
Hele jaar

Als de leerlingen aan het toneelspelen zijn, kan de leerkracht zich anderhalf uur richten op onderwijskwaliteit. Met inzet van de werkdrukgelden kiest deze school ervoor de middelen rechtstreeks in te zetten om leerkrachten vrij te spelen op gezette tijden gedurende het schooljaar.

Cultuureducatie is belangrijk, en verdient een vaste plek. Leerlingen op deze school oefenen in samenwerken, respect voor elkaar op de speelvloer en durf om jezelf te laten zien. Als de kinderen het speellokaal in wandelen, rennen de leerkrachten letterlijk naar hun bureau: genoeg te doen!

Podiumbeesten geeft lange lessen van 1,5 uur aan groep 3 tot groep 8. Vijf keer per schooljaar geven we een theaterblok, waarbij alle klassen voorbij komen. We bouwen aan een doorgaande leerlijn van vaardigheden en spelplezier.

Dit aanbod maakten we speciaal voor een school en kan opnieuw uitgevoerd worden. Heb je een ander thema of idee, neem dan contact op.

Aansluiting op schoolvakken

Kunstzinnige oriëntatie

Aansluiting op kerndoelen

Kunstzinnige oriëntatie 54, Kunstzinnige oriëntatie 55

21e eeuwse vaardigheden

Creatief denken, Communiceren, Samenwerken

Extra informatie

We geven een prijs indicatie. De prijs wordt voor jouw school, op basis van maatwerk, in overleg bepaald. Zo kunnen we aanbod langer, korter of vanuit een andere invalshoek maken, zodat het past bij de school.

Bewaar of deel deze activiteit
Bewaard
Ontwikkeld voor
3/4/5/6/7/8
Soort
Les of lessenreeks
Aantal Lessen
10 lessen
Periode
Hele jaar
Prijs
€1200 per activiteit
Locatie(s)
op school
Aanbieder
Podiumbeesten

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.