PO

Droomvlucht – met de hele school!

Op school
Groep 1/2/3/4/5/6/7/8
SO
360 m
Hele jaar

Ga mee in een betoverende wereld van dromen en magie. Binnen een dag wordt de hele school omgetoverd in nachtelijke sfeer. Witte droomclowns, sterrenkinderen en grillige schaduwen.

Deze droomvlucht is ongelooflijk fijn. Je kunt filmster en krachtpatser tegelijk zijn! Drie dans/dramadocenten komen een hele dag op school om met iedere groep een act in te studeren. Met de eigen leerkracht werken de leerlingen aan decor en kostuums. Aan het einde van de dag presenteren alle leerlingen hun droom aan publiek.

Thema

Beroepen/Uitvindingen, Circus, Emoties/Gevoel, Fantasie/Verbeelding, Feesten/Vieringen, Inspiratie/Kunst, Lichaam, Sprookjes/Mythen

Aansluiting op schoolvakken

Kunstzinnige oriëntatie

Aansluiting op kerndoelen

Kunstzinnige oriëntatie 54, Kunstzinnige oriëntatie 55

21e eeuwse vaardigheden

Communiceren, Samenwerken, Sociale & culturele vaardigheden

Leerdoelen

  • Creatief Leren: vanuit mede-eigenaarschap onderzoeken, creëren, presenteren en reflecteren in een creatief proces. Onderzoeken: De leerling kan vanuit een vraag zichzelf en zijn omgeving leren kennen Creëren: De leerling kan op eigen wijze vorm geven aan zijn ervaring, waarneming, verbeelding en kennis. Presenteren: De leerling kan zich alleen of samen met anderen presenteren aan bekend of onbekend publiek. Reflecteren: De leerling kan terugkijken op eigen ervaringen, deze interpreteren en er betekenis aan geven.

Extra informatie

Maximaal 9 groepen (in overleg kunnen meer groepen deelnemen).
Dit project vindt plaats op 1 dag.

Bewaar of deel deze activiteit
Bewaard
Ontwikkeld voor
1/2/3/4/5/6/7/8/SO
Duur
360 minuten
Soort
Project
Periode
Hele jaar
Prijs
€1875 per activiteit
Locatie(s)
op school

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.