PO

De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen | Meneer Monster

Op locatie
Groep 4
SO
60 m
08/10/2021

Ze zijn terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur. En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen – Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

Naar het bekende boek van Andy Griffiths en Terry Denton.

Thema

Beroepen/Uitvindingen, Emoties/Gevoel, Fantasie/Verbeelding, Kinderboekenweek, Muziek, Onderzoek/Avontuur, Techniek, Vriendschap

Aansluiting op schoolvakken

Nederlands, Oriëntatie op jezelf en de wereld, Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden

Creatief denken, Probleem oplossen, Samenwerken

Extra informatie

8 oktober om 12.30 uur

Voor deze activiteit biedt de Stadsschouwburg gratis busvervoer aan. Kijk voor meer informatie op de organisatiepagina van de Stadsschouwburg Utrecht.

Bewaar of deel deze activiteit
Bewaard
Ontwikkeld voor
4/SO
Duur
60 minuten
Soort
Voorstelling of concert
Periode
08/10/2021
Prijs
€7.50 per leerling
Locatie(s)
op locatie
Adres locatie(s)
Stadsschouwburg Utrecht - Lucasbolwerk 24 - 3512 EJ Utrecht

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.