PO

Boel gevoel | Het Laagland

Op locatie
Groep 1/2/3/4
55 m
17/10/2022

Je kunt ineens fietsen zonder zijwieltjes. Je broertje krijgt een groter cadeau dan jij. Je vader luistert niet. Er zit een draak onder je bed. Oma wil je steeds knuffelen. Je cavia is doodgegaan. Gevoelens zijn er altijd en overal. Superhandig, omdat ze je laten weten wat je wilt én wat je niet wilt. Maar stel dat je nog niet weet wat je precies voelt, of wat je ermee moet. Als zo’n boel gevoel ineens naar boven komt: wat doe je dan?

Nora bouwt in de blokkenhoek een hoge toren. Als die bijna af is, komt Elia het laatste blok op een mooie plek zetten. Maar dan valt de toren om. Alles voor niets gedaan! Nora schreeuwt en rent achter Elia aan. De juf wordt boos op Nora en dan ineens… staat Nora aan de voet van een vulkaan. Die vulkaan stottert en sputtert en barst uit! Ze maakt zich uit de voeten en belandt in een wervelende wereld, waarin alles en iedereen worstelt met gevoelens. Van een verlegen moddermonster tot een angstig puzzelstukje, van een beteuterde oma tot een lachende reuzenpanda. Zou dansen, zingen, rappen helpen? Of heel hard gillen?

Boel Gevoel is een uitbundige muzikale ontdekkingstocht naar je gevoelens, wat je ermee kunt en wat er gebeurt als je ze tot in je tenen doorvoelt. Een ongeremde revue voor alle Lachebalkjes en Huilebekkies van 4 tot 104!

Thema

Emoties/Gevoel, Familie, Fantasie/Verbeelding, Lichaam, Muziek

Extra informatie

Voor deze activiteit biedt de Stadsschouwburg gratis busvervoer aan. Kijk voor meer informatie op de organisatiepagina van de Stadsschouwburg Utrecht.

Een revue voor lachebalkjes en huilebekkies.
Deel of print je favorieten of exporteer ze naar het plansysteem om in te schrijven.

Educatief materiaal

Voor deze voorstelling zal er educatief materiaal voor en achteraf beschikbaar zijn. Dit bestaat uit filmpjes en een educatief spel rondom de thema's.
Duur
55 minuten
Soort
Voorstelling of concert
Periode
17/10/2022
Beschikbare dagen en tijden
De schoolvoorstellingen vinden plaats op maandag 17 oktober om 10:00 en 12:30 uur
Prijs
€7.50 per leerling
Locatie(s)
Op locatie
Adres locatie(s)
Stadsschouwburg Utrecht - Lucasbolwerk 24 - 3512 EJ Utrecht
Pelle van den Berg - consulent Cultuur en School Utrecht

Heb je een vraag?

Neem contact op met Pelle van den Berg
030 71 16 229 consulent@cultuurenschoolutrecht.nl

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.

Blijf op de hoogte van cultuurnieuws

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging (controleer ook je spam) om je aanmelding af te ronden.