(Nieuwe) aanbieder PO? Meld je uiterlijk 21 januari aan voor schooljaar ’21-’22 via dit formulier

Jungleboek – Theater Terra

group Groep: 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 query_builderTijdsduur: 60m date_rangePeriode: 17/05/2021 tot 17/05/2021
Geannuleerd

Jungleboek is gebaseerd op het beroemde verhaal van Kipling en bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek. 

Jungleboek werd in de 19e eeuw geschreven, is sinds die tijd een van de bekendste avontuurlijke verhalen en vormde de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Het bekendst zijn de verhalen over het mensenkind Mowgli dat in de jungle in India wordt opgevoed door wolven, maar de voorstelling wordt ook geïnspireerd door andere verhalen met de jungle als thema. Laat je meevoeren in deze familiemusical over avontuur en vriendschap!

Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Aladdin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Kikker en het Avontuur en Peter Pan in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

Thema
Avontuur, vriendschap, theater nav een boek

Aansluiting op schoolvakken
Oriëntatie op jezelf en de wereld, Kunstzinnige oriëntatie, samen beleven

21e eeuwse vaardigheden
creatief denken, probleem oplossen, communiceren, samenwerken, sociale & culturele vaardigheden, zelfregulering

Leerdoel(en)
Samen genieten van de voorstelling