If you’re happy (and you know it) – Ageeth de Haan

group Groep: 3 / 4 / 5 query_builderTijdsduur: 50m date_rangePeriode: 09/04/2018 tot 09/04/2018
Schrijf je in

Er zijn veel leuke Engelse liedjes die kinderen bijna vanzelf meezingen, zoals Old MacDonald had a farm, Itsy Bitsy Spider, of Head shoulders, knees and toes. Ageeth vertelt over de liedjes in het Nederlands en zingt in het Engels. Kinderen kunnen meteen meedoen en de kans is groot dat ze snel nieuwe Engelse woorden leren. Ageeth zingt, en Frans Groen begeleidt de kinderen en haar op gitaar.

In dit sprankelende interactieve liedjesprogramma met neemt Ageeth de leerlingen mee in herkenbare en fantasievolle situaties. Het werk van Ageeth wordt omschreven als ‘een mix van, kleinkunst, pop en jazz voor jong en oud’. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring, je verlaat zeker met een glimlach de zaal!

Thema
Interactie, andere talen

Aansluiting op schoolvakken
Kunstzinnige oriëntatie

21e eeuwse vaardigheden
Luisteren en leren verwoorden van gedachten, leven en werken, persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid (cultureel bewustzijn en -competentie)

Leerdoel
Beleving, magie en verwondering staan centraal bij de schoolconcerten in TivoliVredenburg. De leerlingen hebben prachtige muziek door een professioneel gezelschap gehoord, een mooi verhaal gezien en een echt concert in het spectaculairste concertgebouw van heel Europa beleefd. De leerlingen hebben ervaren wat live gespeelde muziek met je doet, wat het betekent om samen met anderen te luisteren en ervaren, en hoe professionele musici een concert uitvoeren.

www.tivolivredenburg.nl/educatie