(Nieuwe) aanbieder PO? Meld je uiterlijk 21 januari aan voor schooljaar ’21-’22 via dit formulier

TivoliVredenburg | Bezoek op Maat

group Groep: 6 / 7 / 8 query_builderTijdsduur: 90m date_rangePeriode: Hele jaar
Schrijf je in

Iedereen die naar school gaat, kan met zijn of haar klas bij ons schoolconcerten en -projecten meemaken en beleven. We hebben een uitgebreid aanbod van concerten voor kleuters, de middenbouw en de bovenbouw.

Van intiem en kleinschalig luisteren in Hertz tot groots en meeslepend meezingen in de Grote Zaal. Van ademloos luisteren tot zelf componeren. Van gesprekjes met talentvolle leeftijdgenoten tot heuse optredens in avondconcerten. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

Bij dit Bezoek op Maat krijg je een uitgebreide rondleiding door ons bijzondere gebouw,  dat uniek is in Europa!

Neem plaats in de Grote Zaal, kijk uit over Utrecht en zie waar artiesten zich klaarmaken voor een concert. Klim op het podium en neem een kijkje achter de schermen. Tijdens de speelse rondleidingen voor de bovenbouw van het basisonderwijs ontdekken de leerlingen ons gebouw. Ze leren waarom de Grote Zaal geschikt is voor klassieke muziek en de Ronda echt een popzaal is. Ook komen de leerlingen op plekken die anders niet toegankelijk zijn: het backstage-gebied, de artiestenfoyer, de kleedkamers en het kolossale loading-dock waar wel zes vrachtwagens gelijktijdig kunnen laden en lossen!

 

Thema
kijkje achter de schermen

www.tivolivredenburg.nl/participatie-educatie/basisonderwijs