(Nieuwe) aanbieder PO? Meld je uiterlijk 21 januari aan voor schooljaar ’21-’22 via dit formulier

Museum Speelklok | Bezoek op Maat

group Groep: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 query_builderTijdsduur: 90m date_rangePeriode: Hele jaar
Schrijf je in

Het Bezoek op Maat programma sluit aan op het thema of onderwerp waar jij op school mee bezig bent. Je overlegt samen met de educator van het museum het onderwerp en mogelijkheden van het bezoek.

Het kan soms lastig zijn om te bepalen of de aangeboden onderwijsprogramma’s in Museum Speelklok aansluiten bij de wensen van de scholen/leerkrachten. Het is in veel gevallen een kleine moeite voor het museum om in overleg met de docent een op maat gesneden programma onder leiding van een rondleider aan te bieden.

Museum Speelklok heeft al jarenlang ervaring met het bedenken van speciale programma’s. Je kunt hier denken aan het behandelen van bepaalde thema’s zoals smartlappen of kunst maar ook het aanpassen van de rondleiding voor speciale groepen zoals slechthorenden of blinden.

Voor vragen of we jouw school ook kunnen helpen met het bedenken van een speciaal programma is de educator van Museum Speelklok altijd per mail bereikbaar.

Thema
Een combinatie van muziek, techniek en geschiedenis. Hoe klinken de zelfspelenede instrumenten? Hoe komt het dat de collectiestukken zelf kunnen spelen? Waar en wanneer werden ze gemaakt en gebruikt?

www.museumspeelklok.nl/educatie/basis-onderwijs