Aladdin – Theater Terra

group Groep: 3 / 4 / 5 query_builderTijdsduur: 60m date_rangePeriode: 25/03/2019 tot 25/03/2019
Volgeboekt

Vanaf januari 2019 presenteert Theater Terra de compleet nieuwe familiemusical Aladdin, naar het beroemde sprookje van 1001 Nacht. De nieuwe avontuurlijke musical voor iedereen vanaf 6 jaar, in de stijl van Ali Baba en de 40 rovers en De Kleine Zeemeermin!

Het sprookje over Aladdin, de wonderlamp, de geest en de onbereikbare prinses werd in de 18e eeuw toegevoegd aan de Arabische verhalen van 1001 Nacht. Als een van de meest vertelde verhalen ter wereld vormde dit de basis voor vele boeken, films en tv-series. Vanaf 2019 brengt Theater Terra Aladdin in een compleet nieuwe bewerking tot leven in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Zijn leven verandert op slag wanneer hij met hulp van een magische wonderlamp een machtige prins wordt. De tovenaar ziet dit en probeert ook om de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

 

 

www.stadsschouwburg-utrecht.nl