Stranded FM

Stranded FM is hét online radiostation van Utrecht. Stranded FM biedt workshops aan in radiomaken en dj’en voor leerlingen in het primair (en voortgezet) onderwijs in Utrecht. Cultuureducatie bij Stranded FM draait om muziek van nu en digitale cultuur.

Stranded FM is een van de grotere online radiostations in Nederland en hét online radiostation van Utrecht. Naast een breed scala aan muziekgenres biedt Stranded FM ruimte aan verschillende vormen van audiovisuele cultuur en taalkunst, als podcast, spoken word, rap, animatie, performance, en meer. Stranded FM biedt zowel online als offline een podium aan jong talent, beginnende makers en gevestigde namen uit Utrecht.

Op Stranded FM wordt 7 dagen per week radio gemaakt door radiomakers uit heel Utrecht.  Stranded FM werkt samen met culturele instellingen in Utrecht als TivoliVredenburg, EKKO, Le Guess Who?, BAK, Centraal Museum en De Helling.

Stranded FM wordt de eerste aanbieder van workshops in radiomaken voor leerlingen in het primair (en voortgezet) onderwijs in Utrecht. Ook zal Stranded FM dj-workshops aanbieden gegeven door dj’s die op bekende podia in Utrecht hebben gestaan. Cultuureducatie bij Stranded FM draait om muziek en digitale cultuur. Stranded FM wil leerlingen van Utrechtse basisscholen kennis laten maken met verschillende vormen van nieuwe en innovatieve cultuur en hen laten zien welke digitale en online middelen je kan gebruiken om cultuur te maken.

Informatie

Hoofdvestiging
Kroonstraat 9 - 3511 RC Utrecht
Telefoonnummer
06 41 16 35 27

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.